SerCool is jarig!!!

5 jaar geleden waren we druk en enthousiast bezig met de voorbereidingen en oprichting van SerCool. Het werd tijd dat we onze kennis en ervaring binnen de installatiewereld gingen gebruiken om als zelfstandigen een eigen bedrijf te starten. Beiden hadden we veel gezien en meegemaakt wat ons een goed beeld gaf wat we wel en niet wilden meenemen in dit avontuur.

 

SerCool werd opgestart met een missie; kwalitatief goede airconditioning plaatsen bij particulieren met de daarbij juiste service, communicatie en nazorg

 

Overtuigd dat niet ieder merk airconditioning binnen onze visie pasten wisten we ook gelijk dat er één betrouwbaar merk was waar we wel graag zaken mee wilde doen: Toshiba!

 

Al snel werd Intercool Technics BV, importeur van Toshiba airconditioning, een belangrijke leverancier voor ons. Intercool Technics BV is al bijna 50 jaar exclusief distributeur voor Toshiba in Nederland. Vanaf het eerste moment kregen we alle steun en medewerking van Intercool en ontstond er een mooie samenwerking welke tot de dag van vandaag voortduurt.  

 

Naast de betrouwbare Toshiba apparatuur is de montage zeker zo belangrijk. Al tijdens de opname bekijken we zorgvuldig wat een juiste situatie is voor het plaatsen van  airconditioning en geven een eerlijk advies. Het zijn tenslotte behoorlijke investeringen waarbij vooraf goed over nagedacht moet worden, ook qua afwerking van het systeem. Naast de apparatuur werken we ook zoveel mogelijk met vaste overige materialen waarbij niet de alleen de prijs maar zeker ook de kwaliteit voorop staat.

 

Communicatie vinden we erg belangrijk. Ook in een periode van extreme drukte zullen we altijd reageren op (aan)vragen welke wij ontvangen. Helaas kunnen we niet altijd het gewenste antwoord geven, maar niets is zo vervelend als niet reageren! Tijdens een periode tussen offerte, opdracht en plaatsing blijven we in contact, maar ook nazorg en service is zeker zo belangrijk. Veel klanten en de geplaatste airco’s zien we jaarlijks of eenmaal per 2 jaar terug tijdens het jaarlijks onderhoud

 

Nu we 5 jaar verder zijn kijken we zeer tevreden terug op deze afgelopen jaren. We hebben onze eigen koers gevolgd, mooie installaties mogen plaatsen, vele mensen leren kennen en zelfs lief en leed gedeeld met onze vaste klanten.

 

Wij kunnen een mooi verhaal vertellen over hoe wij te werk gaan, maar onze eigen klanten zijn onze “ervaringsdeskundige”, hoe mooi is het wanneer deze ervaringen doorverteld worden.

 

Met plezier kijken wij vooruit naar de aankomende jaren!

 

Serve & Nancy