Certificeringen SerCool

Logo incl. STEK en BRL100Deze week stond bij SerCool in het teken van de 2-jaarlijks audit voor de BRL100 èn de STEK certificering. Wederom hebben wij deze audits succesvol doorlopen en bent u ook de aankomende jaren weer verzekerd van onze kennis en kwaliteit!

 

Tijdens deze audits werd ons bedrijf gecontroleerd op diverse zaken als het naleven van wet- en regelgeving, gecertificeerd personeel, veiligheid, werkprocedures, controle op het gebruik en verwerken van F-gassen etc etc. Omdat binnen SerCool klantgerichtheid, servicegerichtheid, kwaliteit, veiligheid, maatschappelijk ondernemen en duurzaamheid gedurende het gehele jaar door belangrijke kernwoorden zijn, kunnen wij ons dan ook vinden in deze controles en werken hier met grote zorg aan mee

 

BRL100 certificering:

Dit betreft een wettelijk verplichte certificering voor alle ondernemingen die koeltechnische werkzaamheden uitvoeren. Werkzaamheden aan airconditioning waarbij f-gassen vrij kunnen komen mogen enkel uitgevoerd worden door bedrijven welke in het bezit zijn van deze BRL100 certificering. Tevens moeten de monteurs individueel ook in het bezit zijn van een f-gassen diploma.

 

Wanneer u een airconditioning laat plaatsen en/of werkzaamheden uit laat voeren aan uw bestaande installatie, kies dan ten aller tijden voor een bedrijf welke in het bezit is van tenminste een BRL100 certificering inclusief gecertificeerde monteurs

 

STEK certificering:

Bedrijven welke in het bezit zijn van een STEK-certificering laten tevens zien dat ze voorop lopen in kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en nemen hun verantwoordelijkheden in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hiermee garanderen wij u een optimaal functionerende installatie. Goed geïnstalleerde en onderhouden installaties hebben een langere levensduur en een lager energieverbruik. STEK ondersteund tevens aangesloten installateurs in het voorzien van actuele vakkennis, informatie, instructievideo’s, workshops etc.

 

Een specialist aan uw installatie zorgt voor minder storingen en een betere kostenbeheersing