Airco

Airconditioning zorgt ervoor dat een of meerdere ruimtes op een juist gewenste temperatuur en luchtvochtigheid gehouden worden terwijl het buiten onaangenaam warm (of koud) is. Ook kan de lucht hiermee gezuiverd worden door het toepassen van filters waardoor u het gehele jaar van een aangenaam binnenklimaat geniet.

Airconditioning t.b.v. uw woning

De meeste mensen kunnen niet goed tegen grote temperatuurwisselingen. De concentratie daalt, de energiehuishouding wordt verstoord en het heeft negatieve effecten op onze gezondheid. Het is dan ook niet gek dat airco in huis de laatste jaren steeds populairder wordt, terwijl airconditioning een aantal jaar geleden nog enkel te vinden was in de grotere bedrijven. U wilt zich immers thuis toch minstens net zo goed voelen als op uw werk?

Ook een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Hoge temperaturen in uw slaapkamer kunnen dit verstoren. Ook met hoog oplopende zomerse temperaturen wilt u -net als de meeste mensen- waarschijnlijk het liefst nog onder uw deken kunnen kruipen. Tobben met een ventilator of slapen met open raam met de bijbehorende geluidsoverlast en hinderlijke muggen behoren tot het verleden met airco in de slaapkamer. U bepaalt zelf het klimaat waarin u lekker slaapt en weer fris wakker wordt!

Voor iedereen is er wel een geschikte airco voor in huis te vinden in ons uitgebreide assortiment. U kunt hierbij kiezen uit een zogenaamd single- of multi-splitsysteem. Wanneer u slechts in één ruimte behoefte heeft aan een airco in huis, dan voldoet een single-splitsysteem. Wilt u meerdere ruimtes verwarmen, koelen en voorzien van een frisse gezonde lucht? Dan kiest u voor een airco in huis met een multi-splitsysteem bestaande uit één buitendeel waaraan maar liefst vijf ruimten verbonden kunnen worden. Verschillende binnendelen kunnen met elkaar gecombineerd worden, zo is het mogelijk om voor elke afzonderlijke ruimte de juiste oplossing te kiezen.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek? Klik dan hier.