Airconditioning

Airconditioning zorgt ervoor dat een of meerdere ruimtes op een juist gewenste temperatuur en luchtvochtigheid gehouden worden terwijl het buiten onaangenaam warm (of koud) is. Ook kan de lucht hiermee gezuiverd worden door het toepassen van filters waardoor u het gehele jaar van een aangenaam binnenklimaat geniet.

Koelen met airconditioning

Ons klimaat is aan het veranderen, we krijgen steeds vaker te maken met extreem warme situaties in de zomermaanden. De meeste mensen kunnen niet goed tegen zulke grote temperatuurwisselingen. De concentratie daalt, de energiehuishouding wordt verstoord en het heeft negatieve effecten op onze gezondheid. Het is dan ook niet gek dat airco in huis de laatste jaren steeds populairder wordt, terwijl airconditioning een aantal jaar geleden nog enkel te vinden was in de grotere bedrijven. U wilt zich immers thuis toch minstens net zo goed voelen als op uw werk?

Ook een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Hoge temperaturen in uw slaapkamer kunnen dit verstoren. Ook met hoog oplopende zomerse temperaturen wilt u -net als de meeste mensen- waarschijnlijk het liefst nog onder uw deken kunnen kruipen. Tobben met een ventilator of slapen met open raam met de bijbehorende geluidsoverlast en hinderlijke muggen behoren tot het verleden met airco in de slaapkamer. U bepaalt zelf het klimaat waarin u lekker slaapt en weer fris wakker wordt!

 

 

Verwarmen met airconditioning

Airconditioning is tegenwoordig meer dan enkel koelen! Alle Toshiba airco’s zijn uitgevoerd als warmtepomp. Dat wil zeggen dat u niet alleen kunt koelen, maar ook heel energiezuinig kunt verwarmen met uw airconditioning. Zo heeft u het gehele jaar door plezier van uw airco, zeker met het oog op de steeds stijgende gaskosten op uw energierekening

Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende mogelijkheden qua modellen airconditioning. Betreft het een ruimte? betreft het meerdere ruimtes? wenst u een wandmodel of misschien wel een vloermodel?

 

Sinds 2022 is het Toshiba Haori designmodel verkrijgbaar en is inmiddels niet meer weg te denken uit ons assortiment. Deze Haori is voorzien van een stoffen hoes welke gemakkelijk verwisseld kan worden. Deze airco past dus in ieder interieur, stemming of huisstijl. Standaard wordt dit model geleverd met een lichtgrijze en donkergrijze hoes, optioneel zijn overige kleuren leverbaar of kan er een hoes op maat gemaakt worden. 

Meer informatie over de Toshiba Haori

 

Uiteraard komen wij eerst bij u op locatie zodat we een juist beeld hebben van de situatie. Samen bekijken we de mogelijkheden van uw wensen, waarna een passende offerte wordt uitgebracht.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek? Klik dan hier.