Uw ervaring met Sercool

Via onderstaand formulier horen wij graag uw ervaring met SerCool. We zullen uw inzendingen zo spoedig mogelijk bekijken en op de website plaatsen.

Uw Naam(Vereist)

Wat anderen over Sercool zeggen

Het was even wachten, maar zeker meer dan de moeite waard om om door Sercool de airco’s te laten plaatsen
Werkt netjes, proper en secuur
Maar vooral komt de afspraken na
Super 😀

- Claessens

Na een goede professionele uitleg heeft SerCool een vierde airco (Haori) vakkundig geplaatst in de woonkamer. Tevens hebben wij wederom een vertrouwd en gedegen onderhoudscontract genomen op de nieuwe apparatuur.

- Enrico Marti

We hebben 2 airco' s laten plaatsen door Sercool. Een Toshiba Kazumi ( boven verdieping) en in de woonkamer een Toshiba Haori. Dit is allemaal verlopen volgens afspraak. Daarnaast ook heel goed geadviseerd voor en tijdens het plaatsen. Dat het mooi uit ziet maar ook dat de airco op de juiste plaats hangt waar je het meeste profijt ervan hebt. Servé werkt heel netjes!! In een woord geweldig.
Wij zullen Sercool adviseren. En zullen dus ook reclame maken.
Dank je wel Nancy en Servé.

- Angelique Fraussen

Vandaag zijn de airco’s in de woonkamer en slaapkamer geplaatst door Servé. Echt een vakman, weet waar hij het over heeft. Werkt zeer nauwkeurig en netjes. Geeft duidelijke uitleg over hoe alles werkt, alles is ook nog eens na te lezen in de informatiemap.
De toshiba haori heeft een mooi design en de bijgeleverde hoezen maakt het een mooie samenhang in je interieur.
Zeer tevreden !!

- Vossen

Uitstekende, professionele installatie door een vakkundige en aardige vakman.
Ondanks de neerplenzende regen prima werk verricht. Zeer goed verzorgde documentatie en uitleg over de bediening. Maakt zelfs nog even de dakgoot bladvrij!
Kortom: er is geen betere!

- P. Janssen

Heel mooi werk geleverd, en dikke 10.
Alles netjes gemaakt en nergens rommel.
Wij raden Sercool dan ook zeker aan als U opzoek bent naar een airco.

- Marc Kierkels

We zijn heel blij met de 2 mooie airco's en al het knappe maatwerk dat is verricht.
Serve en Nancy zijn op en top vakmensen!

- Familie Dackus-Smeets

Wij zijn uitermate tevreden over hoe het hele traject van informeren, offreren en het plaatsen en installeren van twee airco’s is verlopen. SerCool werkt efficiënt, professioneel en klantvriendelijk. Servé Smeets is een echte vakman. Warm aanbevolen!

- Peter Hamans

Op aanraden van mijn broer en schoonzus, en bij hun kunnen ervaren hoe de instalatie werkt, zijn wij terecht gekomen bij Nancy en Servé Smeets de firma Sercool.
Na afspraak gemaakt te hebben is er gelijk verteld dat de wachttijd aanzienlijk was.
Uiteindelijk zijn er na de situatie bekeken te hebben op advies van Servé, 2 binnen en 2 buiten units geplaatst worden.
Met duidelijke uitleg en perfecte montage en afwerking van de instalatie.
Servé is een vakman Pur sang.
Alleen maar vol lof over hem te spreken, voor een eenmans bedrijf chapeau.
Na montage was het als of er niets geplaatst was totaal geen rommel super netjes gewerkt en achtergelaten
Kunnen wij alleen maar aanbevelen wat wij zeker zullen doen.

- M Teheux, M Teheux v Neer

Zeer tevreden over de geboden service van Sercool. Via een vriend in contact gekomen met Serve en Nancy. Afspraak gemaakt om situatie bij ons thuis te bekijken. Een hele goede oplossing geboden om de airco te plaatsen. Bij het eerste contact al direct op de hoogte gebracht van de wachttijd. Serve heeft zeer goed werk afgeleverd. Met een goede uitleg van de airco met bijbehorende documentatie. Wij zullen onze ervaringen met Sercool delen!!! Nogmaals bedankt voor de goede service.

- Angelique Fraussen

Na een goed advies 2 airco's laten plaatsen.
Mooie binnenunits
Fluisterstil
Perfecte afwerking van de installatie.
Goede uitleg van de werking.
Wij zijn zeer tevreden over Sercool.

- Pedro Kuypers

Na gedegen advies zijn onze airco's perfect gemonteerd en opgeleverd. Er wordt goed meegedacht met de wensen van de klant, en nét dat stapje extra gezet voor een perfecte afwerking.
Wij zijn zéér tevreden!

- Fam S. Kuypers

Na jaren te hebben gesjouwd met een mobiele airco, uiteindelijk besloten maar een stationaire airco aan te schaffen. Na rondzoeken en vergelijken op het net contact opgenomen met Sercool BV. Al mijn vragen werden direct en duidelijk beantwoord. Bij het voorbereidend gesprek bij mij thuis werden de mogelijkheden besproken en de beste optie aangegeven. De deskundigheid en de gehele aanpak heeft mij doen besluiten met Sercool in zee te gaan. De airco is 12 april geplaatst. Ik heb bewust gewacht met mijn reactie. zodat ik wat ervaring met het gebruik en de airco zelf kon opdoen. Ik ben absoluut niet teleur gesteld. Allereerst is de installatie perfect uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden werden door de monteur keurig netjes de corona-maatregelen opgevolgd. Tevens werden overbodige materialen meteen opgeruimd, zodat hier geen extra rommel door kon ontstaan. Door het gebruik van hiervoor geschikte machines is er nauwelijks vervuiling door stof en derg. opgetreden. Na de werkzaamheden was het alsof er totaal niets was gebeurd, buiten dat er natuurlijk nu een stationaire airco aanwezig was. Na het uitvoeren van de vereiste tests kreeg ik mijn instructie in het gebruik volgens het principe: Zelf doen, dan leer je het het beste. Uiteraard heb ik de dagen daarna de diverse functies ook uitgeprobeerd en ik moet zeggen, dat ik veel te lang gewacht heb met de aanschaf. Verwarmen, koelen en ontvochtigen gaat prima. De timer in stappen van een 1/2 uur (tot een tijdsduur van 12 uur) is ook heel handig.
In feite kan ik heel kort zijn: Top service, top installatie en top apparatuur. Ik kan Sercool BV dan ook alleen maar van harte aanbevelen.

- M.C.H. de Koning

Vandaag airco geïnstalleerd, Servé is een echte vakman denkt mee en werkt netjes
Na installatie een uitgebreide uitleg gehad, alles nog eens na te lezen in de bijgeleverde map.
Vanaf het eerste contact tot de oplevering zeer tevreden.
Wij zijn heel blij met de airco bedankt.

- Familie Craenmehr

Fijn bedrijf. Afspraken worden nagekomen.
Servé werkt netjes en secuur. Zeer vakkundig en prettig in omgang.
Contact met Nancy ook top.
Heel blij met de airco. Thanks!

- Familie van Olmen

Servee is een echte vakman, zijn kennis is groot, hij werkt netjes, alle afspraken worden perfect nagekomen,
etc.etc.
Wij van Bours Kozijnen en Bours Keukens raden Sercool Airco van harte aan!

- Bours Kozijnen en Keukens Elsloo

Gisteren onze Airco gemonteerd, vanavond het logboek even doorgelezen, ik kan alleen maar zeggen Top Service vanaf aanvraag offerte, afspraken maken snelheid van handelen en klantcontact en zeer deskundige uitvoering met een zeer uitgebreid Logboek, zo hoort het kom je zelden tegen .... je krijgt het er gewoon koud van ...... met de airco van SerCool,
Top Tean Nancy & Servé Succes met de business..... aanrader 👍💪🏼Gr Koert & Helna

- K.Offermanns

Servé Smeets een vriendelijk en vakkundig monteur.
Niets dan lof voor uitstekend vakwerk en service!
Het juiste adres voor de juiste airco!

- Harry en Ria Theunissen

Super service, netjes gemonteerd.
Een aanrader !
Prima uitgevoerd, iemand die zich aan de afspraken houd.

- Jos H.

Wat een vakman!

Zo willen we graag beginnen, want dat is nu eenmaal het eerste wat in ons opkomt!

Al bij de eerste ontmoeting nam Serve de tijd om samen met ons door het huis te lopen van boven naar beneden. Hij luisterde aandachtig naar onze wensen en vertaalde dat ter plekke naar een oplossing die voor ons direct heel aannemelijk was. We hadden voor de komst van Serve al met meerdere aanbieders gesproken, maar daar viel vooral het commerciele aspect op en de drang om de opdracht binnen te slepen.
We wilden sowiezo niet bezuinigen op een goede airco-installatie, dus waren met name geinteresseerd in een installatie van Mitsubishi of Toshiba. Iemand die inhoudelijk know how had van de installaties was voor ons dus het belangrijkste.

We hebben uiteindelijk 4 Toshiba airco’s laten plaatsen in voor ons belangrijke ruimtes. Zeker geen goedkope oplossing, maar wel een duurzame investering waarmee we het milieu én onze energierekening behoorlijk sparen. Toshiba levert namelijk niet alleen de allernieuwste techniek, maar houdt ook rekening met het milieu! Dat was ook voor ons een belangrijk onderdeel van de keuze!

Wat hebben we gekregen: de allernieuwste techniek in een mooie moderne behuizing. Uitgebreide uitleg over hoe de units te gebruiken. Door het bewust plaatsen van de diverse Kw van de units, op de verschillende etages van boven naar beneden in ons huis, hebben we meer een totale klimaatregeling gekregen! Na plaatsing hebben we een uitgebreide uitleg gekregen over hoe de units te gebruiken. We kunnen via een App alles op afstand aansturen. Handig als je van huis bent en thuis wilt komen in een gekoeld of verwarmd huis! Wil je alles gewoon handmatig doen, dan is daar de bijgeleverde remote control met vele functies en programmeerinstellingen.

Na de ervaring met Sercool was het voor ons logisch dat we het onderhoudscontract ook bij Sercool zouden afsluiten.

Voor ons leuk om Serve weer te zien, maar vooral onze 2 honden zullen blij zijn, want ze missen Serve nu al! 🙂

Voorts willen ook Nancy bedanken voor het snel opvolgen van de planning, mails en het logboek. Het mailcontact met Sercool is gedurende het traject zeer professioneel en plezierig verlopen.

- Viv en Anita

Beste lezer,
Als je opzoek bent naar een airco installatiebedrijf dan ben je bij SerCool op de juiste adres.
Ik ben bijzonder tevreden over het geleverde werk!
Er wordt advies gegeven opmaat maar naar de klant wordt ook geluisterd.
Installatie zeer vakkundig gemonteerd met gebruik van modern gereedschap.
Alles keurig geïnstalleerd en de boel netjes opgeruimd achtergelaten.
Bedankt,
Familie Wouters

- Fam. Wouters Beek

Airco bij ons vakkundig geïnstalleerd door SerCool.
Een perfecte gang van zaken vanaf eerste contact tot en met de plaatsing. Serieus en professioneel advies.
Secure werkwijze bij installatie en duidelijke uitleg.
Een echte aanrader als u voorzien wil worden van goede/juiste airco.

- John Vluggen

Airco laten plaatsen door Sercool goed werk geleverd volgens afspraak.Rustige monteur alles netjes achtergelaten zelf nog alles gezuigd.bedankt

- Jan Kleintjens

Wij hebben een airco gekocht en laten plaatsen door SerCool. Zeer tevreden over het resultaat. Van eerste contact t/m uitvoeren opdracht (netjes, vakkundig, professioneel en prettig persoon) zijn wij zeer tevreden! Heldere uitleg en ook prettig dat SerCool jaarlijks onderhoud komt verrichten. Een bedrijf dat ik zou aanraden!

- Fam. Heij, Geleen

Hallo,
Vandaag is onze airco gemonteerd en mooi afgewerkt.
Er is secuur gewerkt en een zeer vriendelijke man.
Neemt de tijd en luisterd naar de wensen van de klant.
Dit is echt een aanrader voor als u een goede airco wilt laten plaatsen.
Toppie en ga zo door.
Groeten Familie Berghmans Maastricht

- Fam Berghmans

Perfect, zoals je van vakmensen mag verwachten maar dat tegenwoordig helaas niet meer automatisch is. Hier dus wel!
Een goed en objectief advies, gevolgd door een duidelijke offerte en heldere afspraken over de plaatsing. Gevolgd door een professionele en zorgvuldige plaatsing met een zeer nette 'work around'. Goede prijs/kwaliteit verhouding, een absolute aanrader!

- Martin de Bock

Wij zijn uiterst tevreden over de service van Sercool, die wij hebben ervaren vanaf de eerste kennismaking t/m de definitieve aanleg van onze Toshiba Airco Units eind november 2019. Alle afspraken zijn op perfecte wijze nagekomen. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en zullen Sercool zeker aanbevelen bij onze familie, vrienden en kennissen.

- Rob en Marleen Simons

Erg prettige ervaringen met Sercool gehad. Duidelijke antwoorden op vragen gekregen, alles schoon achtergelaten na montage en vooral een top installatie gemonteerd... 👍🏻

- Marcel

Wij hebben door Sercool met grote tevredenheid airco's laten plaatsen.
Dit is een TOP bedrijf op elk gebied, vakbekwaam, uiterst correct en zeer klantvriendelijk
Wij zullen dan ook aan diegene die tot plaatsing van airco willen overgaan, dit bedrijf met volle overtuiging aanraden.

- Fam.Schuffelen

Wij zijn ontzettend tevreden met de dienstverlening van Sercool.
Men houdt zich aan de gemaakte afspraken, is accuraat en zeer vakbekwaam.

Bij Sercool bent u in goede handen!

- S.Moonen

Na een goede professionele uitleg heeft SerCool een tweede airco vakkundig geplaatst in een van onze andere slaapkamers van de kinderen. Tevens hebben wij een onderhoudscontract genomen op de nieuwe apparatuur.

- Enrico Marti

Super vakwerk geleverd !!

- Michel Deckers

ik ben erg tevreden met de installatie van mijn nieuwe airco. Na een uitgebreid kennis-maak-gesprek over het wel en niet installeren en waar hangen en waar niet, werd ik vakkundig geïnformeerd
Een maand later kwam sercool mijn nieuwe airco hangen, eerst gaten boren en toen leidingen leggen en alles installeren
sercool is aan te bevelen!!!!!!!!!!!
als ik ooit een warmtepomp koop voor mijn douchwater te verwarmen ga ik naar sercool
Niet lang helle sercool belle!!!!!!!!!!
groetjes marcus linssen kerkrade

- fam. linssen kerkrade

Sercool, vanaf het eerste contact tot het uiteindelijk plaatsen van de airco zijn we zeer tevreden!
Er wordt bij het eerste huisbezoek meegedacht, vervolgens houdt men zich aan de afspraken en bij plaatsing wordt zeer netjes en correct gewerkt.
Onze ervaring met Sercool is zeer positief 👍en kunnen wij iedereen aanbevelen.

- Otten, Brunssum

Hele prettige ervaring, vanaf begin aanvraag tot en met oplevering van installatie. Vriendelijk, correct, en zeer professioneel. Superrrr

- Gorissen

Sercool beveel ik zeker aan! Goed en eerlijk advies waardoor je als leek een goede keuze kunt maken. Het werk wordt perfect afgeleverd. Ik ben zeer tevreden.

- Pasmans Maastricht

Snelle levering en plaatsen airco. Serve Smeets is een vriendelijke man en werkt accuraat en legt de bediening van de airco goed uit.Hij denkt ook mee waar geplaatst moet worden! Wij bevelen Sercool zeker aan!! Laat alles schoon en netjes achter.

- P.Kalalo Sittard

Wij hebben heel goede ervaringen met Nancy en Servé Smeets.
Ze leveren hele goede service, komen hun afspraken na, zijn er problemen, dan staan ze meteen voor je klaar.
Kortom, topbedrijf, topteam!

- Fam.F.Gotwalt

Na een goede professionele uitleg van de verschillende mogelijkheden in onze woning heeft SerCool (o.a. via een computersimulatie) een airco vakkundig geplaatst in onze slaapkamer. Tevens hebben wij een onderhoudscontract genomen op de nieuwe apparatuur. Wij zijn voornemens de units jaarlijks te gaan uitbreiden in onze woning.

- Enrico Marti

Na jaren dubben, wel of geen airco, op esthetische gronden, contact opgenomen met Sercool en een afspraak gemaakt. Sercool komt persoonlijk langs om onze wensen en onze problemen te bespreken.
We hadden graag verkoeling op onze slaapkamer en in de woonkamer.
Hierbij valt gelijk op de Sercool ons probleem begrijpt en meedenkt over passende oplossingen. Enkele dagen later ontvangen we een duidelijke offerte. Het besluit wordt genomen en onze keuze valt op Sercool.
Al snel start de installatie. Sercool werkt netjes en levert alles netjesafgemonteerd en getest op.
Laat de zomer maar komen.

Chapeau Sercool!

- Angelique & Eric

Wij zijn uiterst tevreden over Sercool. Snel en goed advies, snelle levering, snel arriveren toen we dachten dat er iets mis was.(wat niet zo was....}
Kortom een bedrijf dat wij van harte aanbevelen.

- Ger Ramakers

Ik ben zeer te spreken over SerCool. In mijn nieuwe woning bleek het in de zomer erg warm te worden op de slaapkamer. Na een aantal weken getest te hebben met een verrijdbare airco heb ik er toch voor gekozen om door SerCool een airco te laten installeren. Sinds de installatie is het een veel aangenamere plek om te slapen, daarnaast is de service top!

- Rick Janssen