Viv en Anita

Wat een vakman!

Zo willen we graag beginnen, want dat is nu eenmaal het eerste wat in ons opkomt!

Al bij de eerste ontmoeting nam Serve de tijd om samen met ons door het huis te lopen van boven naar beneden. Hij luisterde aandachtig naar onze wensen en vertaalde dat ter plekke naar een oplossing die voor ons direct heel aannemelijk was. We hadden voor de komst van Serve al met meerdere aanbieders gesproken, maar daar viel vooral het commerciele aspect op en de drang om de opdracht binnen te slepen.
We wilden sowiezo niet bezuinigen op een goede airco-installatie, dus waren met name geinteresseerd in een installatie van Mitsubishi of Toshiba. Iemand die inhoudelijk know how had van de installaties was voor ons dus het belangrijkste.

We hebben uiteindelijk 4 Toshiba airco’s laten plaatsen in voor ons belangrijke ruimtes. Zeker geen goedkope oplossing, maar wel een duurzame investering waarmee we het milieu én onze energierekening behoorlijk sparen. Toshiba levert namelijk niet alleen de allernieuwste techniek, maar houdt ook rekening met het milieu! Dat was ook voor ons een belangrijk onderdeel van de keuze!

Wat hebben we gekregen: de allernieuwste techniek in een mooie moderne behuizing. Uitgebreide uitleg over hoe de units te gebruiken. Door het bewust plaatsen van de diverse Kw van de units, op de verschillende etages van boven naar beneden in ons huis, hebben we meer een totale klimaatregeling gekregen! Na plaatsing hebben we een uitgebreide uitleg gekregen over hoe de units te gebruiken. We kunnen via een App alles op afstand aansturen. Handig als je van huis bent en thuis wilt komen in een gekoeld of verwarmd huis! Wil je alles gewoon handmatig doen, dan is daar de bijgeleverde remote control met vele functies en programmeerinstellingen.

Na de ervaring met Sercool was het voor ons logisch dat we het onderhoudscontract ook bij Sercool zouden afsluiten.

Voor ons leuk om Serve weer te zien, maar vooral onze 2 honden zullen blij zijn, want ze missen Serve nu al! 🙂

Voorts willen ook Nancy bedanken voor het snel opvolgen van de planning, mails en het logboek. Het mailcontact met Sercool is gedurende het traject zeer professioneel en plezierig verlopen.

Viv en Anita