SerCool vanuit het mooie Schinnen……

Begin dit jaar is SerCool verhuisd van Puth naar Schinnen. Hier wordt momenteel nog hard gewerkt om o.a.de bedrijfsruimte te verbouwen tot een mooi en praktisch geheel van waar we u nog beter van dienst kunnen zijn.

 
Ook deze zomer komen er weer vele aanvragen binnen welke wij niet meer op korte termijn kunnen invullen, maar uiteindelijk proberen we iedereen te adviseren een geschikte situatie te vinden voor  een airco in huis. Het aanschaffen van een airco is een serieuze aankoop waar goed over nagedacht moet worden, zeker wanneer u bedenkt dat u er ook heel energiezuinig mee kunt verwarmen in de wintermaanden. Wanneer u ons klantencontactformulier invult op onze site nemen wij altijd contact met u op. Op deze manier hebben we gelijk de juiste gegevens als telefoonnummer en bezoekadres bij de hand. Let dus wel op, dit kan in ze zomer even op zich laten wachten
 
Dit heeft ons doen besluiten dat we in deze extreem drukke periodes ook geen onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren aan installaties welke niet door ons geplaatst zijn. Enkel zo kunnen we ons richten op het juist plaatsen en onderhouden van “eigen” airco’s en u hierover ook de garantie en service kunnen geven waar u recht op heeft!