Nederland gaat een droge en warme zomer tegemoet…….

Dit is zo’n beetje de voorspelling voor de zomer van 2020 volgens de verschillende bronnen; Jaco van Wezel, meteoroloog van Weeronline: „De verwachting voor de zomervakantie heeft veel overeenkomsten met het weer in de zomer van 2018. Toen kregen we te maken met langdurige zomerse warmte, ernstige droogte en enkele flinke hittepieken.”

 

Mede door deze berichten ontvangen wij vele aanvragen voor het monteren van airco’s in woningen. Uiteraard willen wij iedereen een passend advies uitbrengen hoe een airco zo ideaal mogelijk in uw woning geplaatst kan worden. Maar helaas kunnen wij geen opnames meer inplannen op korte termijn en zal plaatsing vooraf aan deze, vermoedelijk aankomende warme, periode niet meer mogelijk zijn.

 

Wat kunnen wij wel voor u betekenen? Wij kunnen u later in het jaar adviseren in het plaatsen van een airco in uw woning. Een airco is tenslotte een investering waar u jarenlang plezier van moet hebben, zowel in de warme zomermaanden, als ook in de koudere wintermaanden. Neem geen overhaaste beslissingen, kies voor kwaliteit en duurzaamheid op lange termijn en zorg dat u in de zomer van 2021 een heerlijk gekoelde woning heeft

Sercool-Cover-zon