Update maatregelingen SerCool i.v.m. Coronavirus

Corona update 21 april

 

Begin maart werden we helaas allemaal geconfronteerd met de acute maatregelingen rond het Corona virus. Ook wij hebben hierdoor onze werkzaamheden moeten aanpassen.

 

Opnames en onderhoudswerkzaamheden werden hierdoor tijdelijk on-hold gezet. Deze bezoeken bleken onmogelijk gezien we gedurende één werkdag bij verschillende huishoudens aanwezig zijn wat voor de klanten en voor ons niet verantwoord was.

 

Enkel het plaatsen van airco’s was mogelijk gezien we hierbij minimaal een werkdag bij één adres aanwezig zijn en er vooraf duidelijke afspraken m.b.t. de richtlijnen gemaakt kunnen worden.

 

Inmiddels zijn deze richtlijnen vanuit de overheid m.b.t. “werkzaamheden in en rond het huis” nog steeds actueel en zullen wij hier zoveel mogelijk rekening mee blijven houden. 

 

Maar vanaf Mei zullen we onze klanten weer gaan contacteren voor de jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden in te plannen. Dit zal uiteraard ook in overleg gebeuren waarbij we ook respecteren wanneer u dit tot het najaar wenst te uit te stellen

 

Opnames zullen we in een volgende fase weer gaan inplannen. De geannuleerde afspraken, nieuwe aanvragen, we zullen iedereen persoonlijk benaderen om te informeren of de aanvraag op dat moment nog actueel is.

 

Heeft u vragen, vul gerust ons klantcontactformulier in en we zullen u spoedig beantwoorden